Laser Αποτρίχωσης Soprano

To laser αποτρίχωσης soprano πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα της εταιρείας Alma laser  το οποίο μειώνει στο μισό το χρόνο της θεραπείας, είναι τελείως ανώδυνο και αποφέρει μόνιμα αποτελέσματα απαλλάσσοντάς σας δια παντός από την τριχοφυΐα. Η αποτρίχωση είναι μια πρακτική απαλλαγής από την τριχοφυΐα που αφορά και τα δύο φύλα. Η έντονη τριχοφυΐα προκαλεί ενόχληση τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Οι γυναίκες φυσικά είναι αυτές που βρίσκονται σε πιο δεινή θέση όταν έρχονται αντιμέτωπες με αυτό το πρόβλημα. Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απαλλαγείτε  όπως η αποτρίχωση με κλωστή ή με κερί,τη μόνιμη λύση τη δίνει η αποτρίχωση με laser. Όλα τα laser όμως δεν είναι ίδια ούτε πραγματοποιούν όλα  όσα υπόσχονται. Πολλές φορές η εικόνα μετά από αρκετές συνεδρίες είναι απογοητευτική. Το laser αποτρίχωσης soprano είναι  ένα σύγχρονο “όπλο” στη φαρέτρα της αισθητικής ιατρικής. Είναι  εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων FDA της Αμερικής και χαρακτηρίζεται από μέγιστη ασφάλεια.

Αναλυτικά χαρακτηριστικά του laser αποτρίχωσης soprano

Διαθέτει τεχνολογία :

 •  Solid – State ALEX 755mm και πυκνότητα ενέργειας 20J/cm2
 • Με δίοδο κεφαλής 810mm,Spot size 20x10mm και ταχύτητα επανάληψης έως 10Hz.

Η τεχνολογία Solid – State ALEX είναι βασισμένη στο μήκος κύματος που χρησιμοποιεί το laser Αλεξανδρίτη επιτρέποντας στο χρωμοφόρο της μελαμίνης να απορροφά περισσότερη ενέργεια.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα του laser αποτρίχωσης soprano;

Το laser αποτρίχωσης soprano αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο στον τομέα της αποτρίχωσης. Ενσωματώνει την τεχνολογία του δυαδικού laser και του laser Αλεξανδρίτη. Ενώ το δεύτερο είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμα δέρματα, το laser αποτρίχωσης soprano ενδείκνυται ακόμη και για την πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι περισσότερες θεραπείες laser δεν εφαρμόζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε αντίθεση με  το laser αποτρίχωσης soprano που  μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης δυσχρωμιών.

Πώς λειτουργεί το laser αποτρίχωσης soprano;

Το laser αποτρίχωσης soprano έχει δύο μεθόδους αποτρίχωσης την SHR  In Motion τεχνολογία και το δυαδικό laser το οποίο προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία Ice Cold Sapphire ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο εμφάνισης εγκαύματος. Το laser αποτρίχωσης soprano μέσω επαναλαμβανόμενων παλμικών κινήσεων στοχεύει τους θύλακες της τρίχας χωρίς όμως να επηρεάζει την επιφάνεια του δέρματος ή τους γειτονικούς ιστούς σε αντίθεση με τα υπόλοιπα laser που στοχεύουν στην καταστροφή της τρίχας.  Εκτός από την αποτρίχωση  η κεφαλή υπέρυθρης ακτινοβολίας NIR που διαθέτει συσφίγγει παράλληλα το δέρμα. Ο συγκεκριμένος τύπος υπέρυθρης ακτινοβολίας προκαλεί τη διέγερση των ινοβλαστών με αποτέλεσμα να αυξάνεται η παραγωγή του κολλαγόνου. Έτσι το δέρμα παραμένει υγιές και ταυτόχρονα επιβραδύνεται η διαδικασία της γήρανσης.

Ποια μέθοδο χρησιμοποιεί το laser αποτρίχωσης soprano;

Η μέθοδος που εφαρμόζεται συχνότερα είναι η SHR (Super Hair Removal) όπου σαρώνεται η υπό θεραπεία περιοχή με πολλαπλές κάθετες  παλμικές δέσμες ενέργειας. Η τεχνική αυτή ονομάζεται In Motion  γιατί ο γιατρός κινεί την ειδικά σχεδιασμένη ειδική κεφαλή του laser αποτρίχωσης soprano συνεχώς ώστε να κατανέμεται με ομοιογένεια η παλμική ενέργεια. Συγχρόνως ο μηχανισμός  Ice Cold Sapphire διατηρεί το δέρμα δροσερό και η θεραπεία γίνεται άνετα και ανώδυνα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του laser Αποτρίχωσης Soprano;

Το laser αποτρίχωσης  soprano  έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Έχει μέγιστη ασφάλεια χάρη στην ψύξη Sapphiare Dual Chill Technique.
 • Η θεραπεία ολοκληρώνεται γρήγορα. Ο χρόνος της θεραπείας μειώνεται στο μισό και δεν χρειάζεται να απέχετε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 • Χαρακτηρίζεται από άνεση γιατί δεν αισθάνεσθε καθόλου κάψιμο ή πόνο.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος ακόμη και στο πρόσωπο  ή το λαιμό.
 • Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.
 • Η τριχοφυϊα μειώνεται  έως και 85% και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Οι τρίχες δεν επανεμφανίζονται γιατί οι θύλακες έχουν καταστραφεί.

Laser Αποτρίχωσης Soprano : πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Το πόσες συνεδρίες θα χρειαστείτε  εξαρτάται από το πόσο έντονη είναι η τριχοφυΐα, σε ποια περιοχή θα εφαρμοστεί και τι φωτότυπο επιδερμίδας έχετε. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες ο συνήθης αριθμός συνεδριών που απαιτείται για να μειωθεί η τριχοφυΐα σε ποσοστό 85% είναι από 4 έως 6.

Για ποιους δεν ενδείκνυται το laser αποτρίχωσης soprano

Για την εφαρμογή του laser αποτρίχωσης soprano ισχύουν οι περιορισμοί που αφορούν όλα τα laser αποτρίχωσης. Δεν ενδείκνυται για :

 • Τα άτομα που λαμβάνουν αγωγή με ισοτρετινοϊνη για την καταπολέμηση της ακμής έως και 6 μήνες μετά το πέρας της θεραπείας.
 • Τα άτομα που ακολουθούν αγωγή με τετρακυκλίνες γιατί η συγκεκριμένη ουσία  προκαλεί φωτοευαισθησία.
 • Τα άτομα που έχουν εκτεθεί στην ηλιακή ακτινοβολία μία ή δύο ημέρες πριν την εφαρμογή.