Daddy Makeover

Το daddy Makeover είναι μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων που αφορούν τον άνδρα της μέσης ηλικίας. Μπορεί οι γκρίζοι κρόταφοι να θεωρούνται ελκυστικοί, δε μπορούμε όμως να υποστηρίξουμε το ίδιο και για τις ρυτίδες του προσώπου,τη συσσώρευση του τοπικού λίπους ή την χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς που εμφανίζονται με την πάροδο των χρόνων.

Η σημερινή εποχή με τους τόσο ανταγωνιστικούς ρυθμούς αλλά και τα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλονται  απαιτεί από γυναίκες και άνδρες να έχουν μια περιποιημένη  ελκυστική εμφάνιση, νεανική και φρέσκια. Το daddy makeover δίνει τη λύση στους άνδρες εκείνους που θέλουν να αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους.

Τι είδους επεμβάσεις περιλαμβάνει το daddy makeover;

Οι επεμβάσεις που περιλαμβάνει το Daddy Makeover είναι οι εξής :

Ελάχιστα επεμβατικές όπως η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, η αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες και το λίφτινγκ με νήματα.

Επεμβατικές όπως η κοιλιοπλαστική, η επέμβαση για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας, η βλεφαροπλαστική και η P.A.L. (laser) λιποαναρρόφηση. Εξυπακούεται πως δεν χρειάζεται κάποιος να προχωρήσει σε κάποια από τις επεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο daddy makeover  χωρίς να την έχει πραγματικά ανάγκη. Σύνηθες φαινόμενο είναι κάποιος να προχωρήσει σε μία ελάχιστα επεμβατική και μία ή δύο επεμβατικές θεραπείες πχ θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη και κοιλιοπλαστική .

Αναλυτικά οι επεμβάσεις του Daddy Makeover

Daddy makeover πρόσωπο

Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη – αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες – λίφτινγκ με νήματα

Οι περισσότεροι άνδρες που επισκέπτονται το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού θέλουν να διορθώσουν τα σημάδια της φυσιολογικής φθοράς του χρόνου που έχουν αποτυπωθεί στο πρόσωπό τους. Αρχικά εφαρμόζουν κάποιο από αυτές τις τρεις θεραπείες. Το κοινό στοιχείο αυτών των ελάχιστα επεμβατικών θεραπειών είναι πως  πραγματοποιούνται μέσω εγχύσεων και αφορούν κυρίως την περιοχή του προσώπου. Το λίφτινγκ με νήματα είναι ένας αναίμακτος τρόπος για να αντιμετωπισθεί η χαλάρωση που αφορά τα ζυγωματικά,τις παρειές  αλλά και ολόκληρο το περίγραμμα του προσώπου. Η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη που ουσιαστικά αναισθητοποιεί τους μύες και  χρησιμοποιείται για να διορθώσει τις ρυτίδες στην περιοχή κυρίως  του μεσόφρυου, του μετώπου αλλά και πάνω από τα χείλη.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες που  είναι η πλέον εξελιγμένη μέθοδος μεσοθεραπείας η οποία εκμεταλλεύεται τους αυξητικούς παράγοντες που υπάρχουν στο αίμα και χαρίζει λείανση των ρυτίδων αλλά και επιβράδυνση της εμφάνισής τους. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστεί η αραίωση των μαλλιών ή η τριχόπτωση. Οι θεραπείες αυτές δεν έχουν καμία απολύτως παρενέργεια και είναι απολύτως ασφαλείς.

Βλεφαροπλαστική

Όλο και περισσότεροι άνδρες τα τελευταία χρόνια προχωρούν σε βλεφαροπλαστική προκειμένου να απομακρύνουν τις “σακούλες” που σχηματίζονται στο κάτω βλέφαρο λόγω του περικογχικού λίπους ή την πτώση του άνω βλεφάρου αποκτώντας βλέμμα ξεκούραστο και νεανικό. Η βλεφαροπλαστική είναι μια επέμβαση ασφαλής με σχεδόν ανύπαρκτο μετεγχειρητικό πόνο. Οι τομές γίνονται σε σημεία που δεν είναι δυνατό να διακριθούν και η αποθεραπεία γίνεται τάχιστα χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Daddy Makeover σώμα

Αφού αισθανθούν ικανοποίηση με τα αποτελέσματα των ανωτέρω  επεμβατικών πρακτικών και η αυτοπεποίθησή τους ενισχυθεί λόγω της ανανεωμένης εικόνας που παρουσιάζει το πρόσωπό τους αρχίζει να τους απασχολεί η εικόνα που παρουσιάζει το σώμα τους.

Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική είναι η κατεξοχήν επέμβαση που επιλέγουν οι άνδρες. Μετά από κάποια χρόνια η χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς είναι αναπόφευκτη ιδίως αν έχει προηγηθεί μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους. Με τη συγκεκριμένη επέμβαση η χαλαρωμένη κοιλιά αποτελεί παρελθόν ενώ οι ουλές δεν γίνονται ορατές μιας και τα σημεία που επιλέγονται μπορούν εύκολα να καλυφθούν από το μαγιό ή το εσώρουχο. Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τις δύο ώρες και ο μετεγχειρητικός πόνος γίνεται εύκολα ανεκτός με απλά αναλγητικά.

P.A.L(laser)λιποαναρρόφηση

Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν υπέρμετρη συσσώρευση λίπους στα πλαϊνά της κοιλιάς ή στο εσωτερικό των βραχιόνων. Η λύση σε αυτό το αισθητικό πρόβλημα είναι η P.A.L.(laser) λιποαναρρόφηση. Πρόκειται για μία εξελιγμένη μέθοδο λιποαναρρόφησης που δεν απαιτεί γενική αναισθησία. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μόνιμα. Ακόμη και αν παρατηρηθεί αύξηση στο σωματικό σας βάρος, τα κιλά θα κατανεμηθούν ομοιογενώς μιας και τα λιποκύτταρα που θα αφαιρεθούν δεν αναγεννώνται.

Αντιμετώπιση της γυναικομαστίας

Η γυναικομαστία είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού. Εκτός από την αντιαισθητική εικόνα που παρουσιάζει το στήθος, επιδρά αρνητικά στην ανδρική ψυχολογία. Κατά τη γυναικομαστία παρατηρείται διόγκωση του μαστικού αδένα και πιθανή αύξηση του λιπώδους ιστού με αποτέλεσμα το ανδρικό στήθος να μοιάζει με γυναικείο. Η επέμβαση πραγματοποιείται αρχικά  με   αφαίρεση  του περιττού λίπους με τη μέθοδο της P.A.L. (laser) λιποαναρρόφησης και στη συνέχεια αφαιρείται ο μαστικός αδένας  εφόσον χρειάζεται, μέσω μιας τομής που γίνεται στην περιοχή της θηλής. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Γιατί να προχωρήσω σε daddy makeover;

Η σύγχρονη ζωή με τους εξαντλητικούς ρυθμούς, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η ανατροφή των παιδιών, η κακή διατροφή και το άγχος επιβαρύνουν την εξωτερική μας εμφάνιση. Περιττά κιλά, κουρασμένο βλέμμα, τριχόπτωση κτλ πολλές φορές μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτεροι ηλικιακά από όσο είμαστε στην πραγματικότητα. Πολλές φορές αυτό δρα αρνητικά στην επαγγελματική μας ανέλιξη και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Προχωρώντας στο Daddy Makeover η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί και θα νιώστε ξανά ελκυστικοί καθώς το σώμα σας θα είναι συμμετρικό και το πρόσωπό σας ανανεωμένο.