ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ
 
Η αποκατάσταση εγκαυμάτων και οι δερματικών βλαβών αποτελεί ειδική κατηγορία επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής.
Όταν τα εγκαύματα καταλαμβάνουν έκταση μεγαλύτερη από το 30% της συνολικής επιφάνειας του δέρματος και είναι δευτέρου ή τρίτου βαθμού, η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό επιβάλλεται. Κυρίως όταν τα εγκαύματα εντοπίζονται στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, των χεριών, των αρθρώσεων και των γεννητικών οργάνων. Ο πλαστικός χειρουργός θα εκτιμήσει τις βλάβες και με βάση την εμπειρία του αλλά και την έκτασή τους θα επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο τόσο στην οξεία φάση όσο και αργότερα προκειμένου να αποκαταστήσει την εμφάνιση των ουλών.
Η θεραπεία των δερματικών βλαβών γίνεται για αισθητικούς ή λειτουργικούς λόγους. Οι βλάβες του δέρματος είτε είναι καλοήθεις είτε κακοήθεις πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Στην περίπτωση που παρατηρηθεί οποιαδήποτε αλλαγή σε ήδη υπάρχον σημάδι του δέρματος ή η εμφάνιση νέου θα πρέπει να επισκεφτούμε άμεσα ειδικό. Η θεραπεία δερματικών βλαβών γίνεται άμεσα και ανώδυνα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    TESTIMONIALS

    Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας, για την στήριξη και για την αγάπη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορέιτε να βρέιτε όλες τις αξιολογήσεις που έχουμε δεχτεί.

    Αξιολογήσεις Πελατών