ΧΕΡΙΑ

Η εικόνα των χεριών μας πολλές φορές μαρτυρά την ηλικία μας. Κηλίδες, δυσχρωμίες, χαλαρό χωρίς ελαστικότητα δέρμα είναι μερικά από τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος. Αν θέλετε αντιμετωπίσετε οριστικά ό,τι σας προβληματίζει τότε είτε στο κατάλληλο μέρος.

Fractional Laser

Τα αποτελέσματα από τη θεραπεία με fractional laser είναι θεαματικά γιατί ουσιαστικά αποκαθίσταται το σύνολο της επιδερμίδας. Βελτιώνονται οι ουλές, οι αλλοιώσεις στον τόνο και την υφή, μειώνονται οι κηλίδες και οι πανάδες.

Ανόρθωση βραχιόνων

Η συγκεκριμένη επέμβαση έχει θεαματικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία πάνω από το 95% των ανθρώπων που υποβλήθηκαν σε ανόρθωση βραχιόνων δηλώνουν ικανοποιημένοι. Το περιττό δέρμα εξαφανίζεται, το τοπικό λίπος ελαχιστοποιείται και αμέσως μόλις υποχωρήσει το οίδημα η βελτίωση στην εμφάνιση των βραχιόνων είναι εντυπωσιακή με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    TESTIMONIALS

    Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας, για την στήριξη και για την αγάπη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορέιτε να βρέιτε όλες τις αξιολογήσεις που έχουμε δεχτεί.

    Αξιολογήσεις Πελατών