ΣΩΜΑ

Ήρθε η ώρα για αλλαγή;; Αν νιώθεις πως έφτασε η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα και να αλλάξεις αυτό που σε προβληματίζει στην εμφάνισή σου και επηρεάζει αρνητικά τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου, τότε είσαι στο σωστό σημείο. Η ομάδα μας μπορεί να καλύψει κάθε σου ανάγκη, προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις που θα σου προσφέρουν το σώμα που πάντα ήθελες.

Χαλαροί μηροί

Άτομα που δεν ασκούνται ή παρουσιάζουν έντονες αυξομειώσεις βάρους εμφανίζουν συχνά χαλάρωση μηρών, κατάσταση ιδιαίτερα ενοχλητική που επηρεάζει την συνολική εικόνα του σώματος. Η ανόρθωση μηρών μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και μόνιμα το πρόβλημα.

Επίπεδη κοιλιά

Επίμονο τοπικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς; Αν δυσκολεύεσαι να απαλλαγείς, εμείς έχουμε την λύση. Με την κοιλιοπλαστική θα αποκτήσεις επίπεδη και καλοσχηματισμένη κοιλιά, ενώ αν τη συνδυάσεις και με επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση ή επεμβάσεις στο στήθος θα αλλάξεις την συνολική εικόνα του σώματός σου.

Χαλαρά μπράστα

Σταδιακά η ελαστικότητα του δέρματος στην περιοχή των μπράτσων χάνεται με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο χαλαρά. Με την ανόρθωση βραχιόνων μπορούμε να αποκαταστήσουμε την εικόνα.

Πεσμένο στήθος

Αν η εικόνα του στήθους σας, σας δυσαρεστεί. Αν έχει χάσει τον όγκο και το σχήμα του λόγω χρόνων, της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, η ομάδα μας είναι στο πλευρό σας για να αξιολογήσει το πρόβλημα και να σας προτείνει την επέμβαση που θα σας δώσει την λύση που ζητάτε.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    TESTIMONIALS

    Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας, για την στήριξη και για την αγάπη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορέιτε να βρέιτε όλες τις αξιολογήσεις που έχουμε δεχτεί.

    Αξιολογήσεις Πελατών