ΣΤΗΘΟΣ

Το στήθος αποτελεί σύμβολο θηλυκότητας. Το στητό, καλοσχηματισμένο στήθος που τραβά τα βλέμματα είναι επιθυμία κάθε γυναίκας. Στην περίπτωση που δεν ισχύει αυτό, τι μπορείς να κάνεις;

Έχετε μικρό στήθος;

Κανένα πρόβλημα. Η αυξητική στήθους είναι μια από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις και μπορεί να βοηθήσει να αποκτήσεις το στήθος που πάντα ήθελες.

Μήπως το στήθος σας είναι χαλαρό;

Η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός και η γήρανση επηρεάζουν το στήθος και μπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση. Σο κέντρο μας αφού αξιολογήσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε θα σας προτείνουμε το είδος της επέμβασης ή τον συνδυασμό επεμβάσεων που θα σας προσφέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Πρόβλημα ανισομαστίας;

Αν το γεγονός πως το στήθος σας δεν είναι συμμετρικό, σας προκαλεί αμηχανία, τότε είστε στο σωστό μέρος. Με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτουμε θα σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Ανάλογα με την περίπτωση θα σας προτείνουμε την ιδανικό συνδυασμό για να έχετε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Μήπως το υπερβολικά μεγάλο στήθος σας ταλαιπωρεί;

Ένα μεγάλο στήθος μπορεί να μοιάζει ελκυστικό, συνδέεται όμως και με μια σειρά προβλημάτων όπως μυοσκελετικά, δερματικά, πτώση μαστών κ.α. Με την βοήθεια της ανόρθωσης στήθους μπορείτε να αποκτήσετε ένα όμορφο, συμμετρικό με υπόλοιπο σώμα, στήθος.

Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή

Η αφαίρεση μαστού όπως και όλες οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται για σοβαρούς λόγους υγείας, επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία του ατόμου. Όταν απομακρύνονται από το σώμα, τμήματα-όργανα που χαρακτηρίζουν το φύλο μας, πλήττουν την εικόνα και την αυτοπεποίθηση μας. Στο κέντρο μας προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία κάθε περιστατικό και προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αποκτήσει και πάλι την εικόνα που είχε πριν την αποκατάσταση μαστού.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    TESTIMONIALS

    Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας, για την στήριξη και για την αγάπη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορέιτε να βρέιτε όλες τις αξιολογήσεις που έχουμε δεχτεί.

    Αξιολογήσεις Πελατών