ΠΡΟΣΩΠΟ

Αν θέλεις να αποκτήσεις σφριγηλή, λεία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς μαύρους κύκλους ή σακούλες, η ομάδα μας θα σε βοηθήσει να βρεις την ιδανική θεραπεία.

Πείτε αντίο σε μαύρους κύκλους και σακούλες

Η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, το έντονο άγχος, η μη επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού αλλά και η κληρονομικότητα αποτελούν κάποιες από τις βασικότερες αιτίες εμφάνισης μαύρων κύκλων. Θεραπείες με filler ρυτίδων μπορούν να σας δώσουν την λύση που ζητάτε. Αν θέλετε κάτι ακόμη πιο δραστικό που θα σας χαρίσει ξεκούραστο βλέμμα τότε μπορείτε να επιλέξετε την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής

Επιδερμίδα ξηρή και αφυδατωμένη;

Αν το πρόσωπό σας είναι θαμπό και αφυδατωμένο και θέλεις έναν τρόπο να αποκτήσεις πιο φωτεινή επιδερμίδα, τότε οι ειδικοί του κέντρου μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την σωστή θεραπεία:

·        Μεσοθεραπεία

·        Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF

·        Voluma

Εμφανίστηκαν οι πρώτες ρυτίδες;

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του. Η επιδερμίδα λεπταίνει και γίνεται λιγότερη ανθεκτική. Στο κέντρο μας εφαρμόζουμε αποτελεσματικές θεραπείες για την αντιμετώπιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

·        Filler ρυτίδων

·        Μεσοθεραπεία

·        Fractional laser

·        Αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες

Χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου και βαθιές ρυτίδες;

Σαφέστατα η διαδικασία της γήρανσης είναι αναπόφευκτη. Παρότι δεν μπορούμε να αντιστρέψουμε την διαδικασία, μπορούμε σίγουρα να σβήσουμε σημάδια του χρόνου όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση της επιδερμίδας κ.α. Στο κέντρο μας μπορείτε να βρείτε θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε οριστικά τέτοιου είδους ζητήματα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    TESTIMONIALS

    Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας, για την στήριξη και για την αγάπη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορέιτε να βρέιτε όλες τις αξιολογήσεις που έχουμε δεχτεί.

    Αξιολογήσεις Πελατών