ΚΟΙΛΙΑ

Κεφάλαιο κοιλιά. Όλοι ονειρευόμαστε ένα σώμα με επίπεδη κοιλιά. Ένα καλλίγραμμο κορμί με ιδανικές αναλογίες. Τι γίνεται όμως όταν η γυμναστική και η ισορροπημένη διατροφή δεν αρκούν; Τότε είναι σειρά της πλαστικής χειρουργικής να μας δώσει την λύση που ζητάμε.

Η κοιλιοπλαστική είναι μια επέμβαση που μπορεί να αφαιρεθεί το πλεονάζον λίπος και η περίσσεια του δέρματος από την περιοχή της κοιλιάς και να αποκατασταθούν οι μύες που έχουν υποστεί χαλάρωση. Με την συγκεκριμένη επέμβαση μειώνεται θεαματικά το μέγεθος της κοιλιάς και βελτιώνεται η συνολική εικόνα που παρουσιάζει το σώμα.

Στις μέρες μας η κοιλιοπλαστική είναι η τέταρτη δημοφιλέστερη επέμβαση πλαστικής ιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη χώρα μας πραγματοποιούνται κάθε χρόνο περίπου 15.000 πλαστικές επεμβάσεις με την κοιλιοπλαστική να κατέχει την πέμπτη θέση με ποσοστό 8%.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    TESTIMONIALS

    Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας, για την στήριξη και για την αγάπη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορέιτε να βρέιτε όλες τις αξιολογήσεις που έχουμε δεχτεί.

    Αξιολογήσεις Πελατών