Ο Dr Μιχαήλ Μουζάκης ειδικεύεται στην Αισθητική Χειρουργική. Πιστεύει πως κάθε γιατρός πρέπει να παραμένει πάντα ενημερωμένος και να ακολουθεί τις εξελίξεις της ιατρικής. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακό στην Αισθητική Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, με διάκριση και του προτάθηκε να συμμετάσχει ενεργά στην έρευνα και να παράγει πρωτόκολλα για νέες προηγμένες καλλυντικές θεραπείες.

Επιπλέον, ολοκλήρωσε με υποτροφία την Αισθητική Χειρουργική Μαστού στην Ιδιωτική Κλινική της Harley Street, συνεργαζόμενος στενά υπό την επίβλεψη του κ. Adrian Richards, για 12 μήνες.

Είναι  μέλος της Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών του Ηνωμένου Βασιλείου (UKAAPS), της International Society of Aesthetic Plastic Surgeons (ISAPS), της International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) και της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS).

Ο Δρ.Μουζάκης διαθέτει εμπειρία πάνω από 11 χρόνια στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 4000 επεμβάσεις. Εργάζεται στη βραβευμένη κλινική του Λονδίνου, The Private Clinic of Harley Street στην Aισθητική Xειρουργική και παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στο Επανορθωτικό Χειρουργικό κομμάτι. Έχει επιλεχθεί ως φιναλίστ στα Aesthetic Medical Awards στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2022 και είναι ο Μόνος πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός στην Ελλάδα στη λιπογλυπτική με τη μέθοδο Real HD Sculpting. Εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην χειρουργική του μαστού, στη λιποαναρρόφηση κ λιπομεταφορα καθώς κ προσφέρει όλο το φάσμα της αισθητικής χειρουργικής.