Αποτελεσματική λιπόλυση και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την ίδια θεραπεία

Η θεραπεία LPG Endermologie είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παγκοσμίως και όχι άδικα, αφού αποτελεί μια μη επεμβατική, ανώδυνη μέθοδο για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης του δέρματος και του τοπικού λίπους. Συνδυάζει μηχανικό μασάζ με ήπια αναρρόφηση μέσω ειδικής κεφαλής, η οποία διαθέτει δυο κυλίνδρους που προκαλούν λιποδιάλυση και αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Γιατί το LPG είναι τόσο αποτελεσματικό;

Το LPG υπερέχει γιατί δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας πυροδοτώντας την παραγωγή ινοβλαστών,  όχι μόνο επιφανειακά όπως άλλες θεραπείες σύσφιξης. Παράλληλα η βαθιά δράση του, ενεργοποιεί την λειτουργία του λεμφικού συστήματος με αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών. Τέλος, μέσω των περιστροφικών κινήσεων των κυλίνδρων επιτυγχάνεται υποχώρηση του τοπικού λίπους και σμίλευση του σώματος.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος που εμφανίζει συσσωρευμένος λίπος, χαλάρωση ή κυτταρίτιδα. Συνήθως εφαρμόζεται σε περιοχές όπως:

  • μηροί
  • γοφοί
  • γλουτοί
  • βραχίονες
  • κοιλιά
  • περιφέρεια

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο, συνήθως απαιτούνται 8-15. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 35 λεπτά έως 1 ώρα και μπορούν να πραγματοποιηθούν έως δυο την εβδομάδα. Σε διάστημα 2-3 μηνών ολοκληρώνεται το σύνολο των συνεδριών.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα;

Συνήθως μετά την τέταρτη θεραπεία θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Μόλις ολοκληρωθεί το σύνολο των συνεδριών τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Το δέρμα συσφίγγεται, η όψη και ο τόνος της επιδερμίδας βελτιώνονται ορατά, ενώ το περίγραμμα του σώματος αναδιαμορφώνεται.