Πλαστικός Χειρουργός Μάνος Παντελίδης | Πλαστική Χειρουργική & Lasers

Δ/ντής Πλαστικής χειρουργικής 251 ΓΝΑ ειδικευθείς & μετεκπαιδευθείς στη Μ. Βρετανία

τ. Διευθυντής Whiston Hospital, Liverpool, Αγγλία

επικοινωνία
Laser

Αποτρίχωση με Harmony XL της Alma Lasers

Το νέο Harmony® XL στηρίχτηκε στην επιτυχία της ναυαρχίδας της Alma Lasers™ το Harmony® – ενός τεχνολογικά εξελιγμένου συστήματος με πολλαπλές εφαρμογές Φωτός και laser στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Το Harmony® XL συμπεριλαμβάνει όλες τις τεχνολογίες του Harmony συν την επιπλέον μέθοδο αποτρίχωσης SHR, με ψυκτικό μηχανισμό, κεφαλές θεραπειών με υψηλότερη ενέργεια AFT™, με ισχυρότερο PIXEL™ και τη νέα κεφαλή θεραπείας LED.Πραγματικά Ανώδυνη Αποτρίχωση
με τη νέα τεχνική Super HR®

Το Harmony® XL διαθέτει τη μοναδική και επαναστατική τεχνολογία Super Hair Removal SHR της Alma Lasers™ η οποία εισάγει μια νέα εποχή για την πραγματικά ανώδυνη αποτρίχωση. Η μέθοδος SHR είναι μια επαναστατική νέα προσέγγιση για καλύτερη αποτελεσματικότητα και άνεση στην αποτρίχωση, που αλλάζει εξολοκλήρου τον τρόπο που αντιμετωπιζόταν η αποτρίχωση τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Η μέθοδος SHR αποτελείται από υψηλή κατά μέσο όρο ισχύ, υψηλή συχνότητα επαναλήψεων παλμών και εν κινήσει τεχνική για αποδοτικότερη θεραπεία και περισσότερη άνεση για τον ασθενή. Τα κενά που συνήθως αφήνονταν στο σώμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας -zebra effect- με αυτήν την εν κινήσει τεχνική της υπέρυθρης δέσμης 780-950 nm πλέον εξαλείφονται. Η θερμοκρασία του θύλακα, του στελέχους της τρίχας αλλά και του περιβάλλοντος ιστού αυξάνεται.

Η Alma Lasers™ χρησιμοποιεί την εν κινήσει τεχνική η οποία βαθμιαία αυξάνει τη θερμοκρασία των χρωμοφόρων του περιβάλλοντα ιστού. Αυτό θερμαίνει αποτελεσματικά τους θύλακες της τρίχας καθώς ταυτόχρονα η επιδερμίδα προστατεύεται. Οι ασθενείς που έχουν δοκιμάσει άλλα συστήματα Παλμικού Φωτός και laser προτιμούν το Harmony® XL και την τεχνική SHRλόγω της ανώδυνης θεραπείας. Είναι εξίσου αποτελεσματικό με άλλα συστήματα αποτρίχωσης. Παρόλο που ο χρόνος θεραπείας είναι παρεμφερής, δεν απαιτείται τοπική αναισθησία. Η μέθοδος του Super HR είναι ασφαλέστερη, γιατί παράγονται λιγότερα ποσά θερμότητας. Το χαμηλότερο επίπεδο ενέργειας προκαλεί μικρότερη ενόχληση στους ασθενείς και φέρουν μικρότερο κίνδυνο για μη επιθυμητές παρενέργειες. 

Το Harmony® XL χωρίς αμφιβολία με την τεχνική SHR αποτελεί την πρόοδο της τεχνολογίας AFT™ στα 780-950 nm για τη θεραπεία της αποτρίχωσης. Το μόνο πραγματικά ανώδυνο «εν κινήσει» σύστημα αποτρίχωσης στον κόσμο. Μια ασφαλής καιαποτελεσματική μέθοδος μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας. Το Harmony® XL έχει τη δυνατότητα χρήσης και συμβατικής τεχνολογίας AFT™ για τη θεραπεία της αποτρίχωσης με τον παραδοσιακό τρόπο παλμό ανά παλμό στα 650-950 nm.

  • Γρηγορότερη αποτρίχωση
  • Πραγματικά ανώδυνη θεραπεία με τη νέα μέθοδο SHR και την «Εν Κινήσει» τεχνική
  • Αξιόπιστα αποτελέσματα με συνέπεια σε κάθε θεραπεία για απίστευτα απαλό δέρμα
  • Ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας
  • Θεραπεία για όλους τους τύπους και σχεδόν για όλα τα χρώματα τρίχας
  • Θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος

Ευκολία στη χρήσηCopyright © 2010 Dr. Manos Pantelidis
Web Design & Development by Generation Y