Πλαστικός Χειρουργός Μάνος Παντελίδης | Πλαστική Χειρουργική & Lasers

Δ/ντής Πλαστικής χειρουργικής 251 ΓΝΑ ειδικευθείς & μετεκπαιδευθείς στη Μ. Βρετανία

τ. Διευθυντής Whiston Hospital, Liverpool, Αγγλία

επικοινωνία
Laser

Χαλάρωση προσώπου / σώματος

Πριν
Χαλάρωση προσώπου / σώματος
Μετά
Πριν
Χαλάρωση προσώπου / σώματος
Μετά

Σύσφιγξη με παλμικό υπέρυθρο φως / Laser

Η σύσφιγξη με παλμικό υπέρυθρο φως, είναι μια απλή, γρήγορη και μη επεμβατική μέθοδος για την αντιμετώπιση του προβλήματος της χαλάρωσης. Με ασφάλεια και ανώδυνα συσφίγγει το χαλαρό δέρμα σε περιοχές όπου το πέρασμα του χρόνου αφήνει τα σημάδια του: πρόσωπο, λαιμός, χέρια, κοιλιά. Οι παραδοσιακές μέθοδοι για την καταπολέμηση της χαλάρωσης (κρέμες, χημικά peelings, θεραπείες μικροαπόξεσης κ.α.), δεν είναι πάντα αποτελεσματικές και πολλές φορές μπορεί να είναι επώδυνες. Η νέα αυτή μέθοδος, δρα εν τω βάθει στο δέρμα, εκεί που βρίσκεται δηλαδή πραγματικά το πρόβλημα της χαλάρωσης, και συνεπώς είναι περισσότερο αποτελεσματική από τις παραπάνω μεθόδους.

Πώς δουλεύει;

Θερμαίνει τα εν τω βάθει επίπεδα του ιστού (χόριο) με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, χωρίς να καταστρέφει την επιδερμίδα. Διεγείρει με αυτόν τον τρόπο τη βελτίωση της δομής του κολλαγόνου και της ελαστίνης που εγγυώνται μια σφριγηλή και νεανική εμφάνιση.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Οι συνεδρίες είναι 6 συνολικά, και μεσολαβούν δύο εβδομάδες μεταξύ των συνεδριών. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως ορατά από την πρώτη συνεδρία, και σταδιακά, το αποτέλεσμα βελτιώνεται.

Τι διαδικασία περιλαμβάνει μια συνεδρία;

Πριν τη θεραπεία ένα παγωμένο τζελ απλώνεται στην περιοχή όπου υπάρχει το πρόβλημα (πρόσωπο, λαιμός, χέρια, κοιλιά). Στη συνέχεια ρυθμίζονται οι παράμετροι ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, την περιοχή και την έκταση του προβλήματος. Ο ασθενής αισθάνεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας θερμότητα στην περιοχή, χωρίς να αισθάνεται πόνο. Οι ασθενείς περιγράφουν την διαδικασία ως άνετη και χωρίς χρόνο.

Είναι ασφαλής;

Η τεχνολογία του Παλμικού Υπέρυθρου Φωτός εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Η ενέργεια των παλμών του μηχανήματος απορροφάται από το στόχο θεραπείας με αποτέλεσμα να θερμαίνεται το δέρμα, χωρίς να καταστρέφεται. Επιπλέον, η επιλογή κατάλληλης ενέργειας και η παρακολούθηση της θερμότητας του δέρματος με ειδικό θερμόμετρο, αποτρέπουν την ανάγκη ισχυρών ψυκτικών μηχανισμών. Κλινικές έρευνες από εξειδικευμένους παγκόσμιους φορείς πιστοποιούν την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της μεθόδου αυτής.

Το Παλμικό Υπέρυθρο Φως διεισδύει και θεραπεύει τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα. Το φως συσφίγγει, τονώνει και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά: βελτιωμένη συνολική εικόνα χωρίς πόνο και χρόνο αποθεραπείας:


Copyright © 2010 Dr. Manos Pantelidis
Web Design & Development by Generation Y