Πλαστικός Χειρουργός Μάνος Παντελίδης | Πλαστική Χειρουργική & Lasers

Δ/ντής Πλαστικής χειρουργικής 251 ΓΝΑ ειδικευθείς & μετεκπαιδευθείς στη Μ. Βρετανία

τ. Διευθυντής Whiston Hospital, Liverpool, Αγγλία

επικοινωνία
Αισθητική

Διόρθωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ

Restylane

Το Restylane παρασκευάζεται στη Σουδία. Το Restylane® είναι ένα νέο ενέσιμο υαλουρονικό οξύ το οποίο δεν είναι ζωικό. Έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 1 εκατομμύριο ασθενείς σε πάνω από 60 χώρες!

Είναι σχεδιασμένο να μειώνει τις ρυτίδες και τις πτυχές, να βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και να διαμορφώνει το σχήμα των χειλιών. Το Restylane® συνήθως διαρκεί 6 έως 12 μήνες.

Οι συνηθισμένες περιοχές στις οποίες χρησιμοποιούμε το Restylane  είναι το μεσόφρυο, οι ρινοπαρειακές ρυτίδες και τα χείλη (για την αύξηση του όγκου).

Juvéderm

Το Juvéderm™ είναι ένα ενέσιμο gel που αντιστρέφει πολλά από τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, του ποδιού της χήνας, των λεπτών χειλιών και του χαλαρού δέρματος. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, μια φυσική ουσία που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα το οποίο μαζί με το κολλαγόνο και την ελαστίνη προσδίδει όγκο και στήριξη στο δέρμα.

Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 6-9 μήνες και μπορούν να διαρκέσουν ακόμα περισσότερο με μια απλή συμπληρωματική θεραπεία μετά την αρχική.


Copyright © 2010 Dr. Manos Pantelidis
Web Design & Development by Generation Y