Πλαστικός Χειρουργός Μάνος Παντελίδης | Πλαστική Χειρουργική & Lasers

Δ/ντής Πλαστικής χειρουργικής 251 ΓΝΑ ειδικευθείς & μετεκπαιδευθείς στη Μ. Βρετανία

τ. Διευθυντής Whiston Hospital, Liverpool, Αγγλία

επικοινωνία
Αισθητική

Botox - Dysport

Botox®

Όταν εκφράζεστε, συσπάτε τους μύες του προσώπου σας. Με τα χρόνια, αυτές οι συσπάσεις δημιουργούν μόνιμες βαθιές ρυτίδες στο δέρμα, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια και το στόμα, ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο. Αυτές οι ρυτίδες μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες, λυπημένες, θυμωμένες ή κουρασμένες. Η θεραπεία με BOTOX® σβήνει αυτά τα σημάδια της ηλικίας, κάνοντάς σας να φαίνεστε νεότερη και ανανεωμένη.

Η θεραπεία είναι απλή και μη-χειρουργική. Μια 10λεπτη θεραπεία που αποτελείται από μερικές μικρές ενέσεις, χαλαρώνει τους μύες του προσώπου που δημιουργούν τις ρυτίδες. Το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι και 4 μήνες.

Dysport®

Το Dysport είναι μια ενέσιμη θεραπεία που χρησιμοποιείται για να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων χαλαρώνοντας τους μύες του προσώπου. Το Dysport μοιάζει με το BOTOX®. Εγχύεται κατευθείαν ανάμεσα στις ρυτίδες για να σταματήσει τους μύες από το να συστέλλονται. Η πρώτη ύλη του  Dysport είναι το βακτήριο Clostridum botulinum, η ίδια πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται στο Botox.


Copyright © 2010 Dr. Manos Pantelidis
Web Design & Development by Generation Y